2012-02-23 09:09:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - nem túl jó hírekkel indul a nap

Napi horoszkóp február 23-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lehet, hogy ma bal lábbal kelt fel, de a rossz érzés hamar elhagyja. Hajlamos lehet ugyan mindenkibe belekötni, de ha sikerül felülemelkednie a mogorvaságon, akkor ugyanazokkal akár barátságos is lehet. Legyen így!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap percei mintha csigalassúsággal múlnának a Bika jegyűek számára. Szerencsére ez az érzése estére elmúlik: valahogy felpörögnek ön körül az események. Azért ne vigye túlzásba, holnap még munkanap várja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap kedvez a kommunikációnak és a kapcsolatok építésének, ápolásának. Ma még olyanokkal is szót érthet, akikkel azelőtt sehogy sem találta meg a hangot. Minden tapasztalat értékes lehet, ha le tudja vonni a következtetéseket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Eddig talán azt hitte, hogy az életének minden lépését kezében tartja, mindent irányít és ural. Ma rá kell jönnie, hogy a véletlennek, vagy ha úgy tetszik, a sorsnak is van hatalma ön felett. És ez nem is feltétlenül rossz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Többet kellene törődnie az egészségével. És ez nem csak puszta szlogen. Az apró bajok is, ha sokáig szemet huny felettük, óriási problémává duzzadhatnak. Önön múlik, hogy hagyja-e.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napot tényleg a pihenésnek kellene szentelnie. Ha munkája miatt ezt napközben nem is teheti meg, igyekezzen minél előbb hazamenni, és otthon idejében ágyba dőlni. Ha kimerült, a támadó vírusoknak sem tud ellenállni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön irigylésre méltóan szorgalmas, de az ügybuzgalma néha már túlzásnak tűnik. Tartson mértéket, és csak azzal foglalkozzon, ami valóban a maga dolga, hatásköre. A kéretlen segítségnyújtásban nem mindig van köszönet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma olyan helyet kell meglátogatnia, amit legszívesebben elkerülne. Most mégsem mondhat nemet. Legyen óvatos, talán nem véletlen, hogy viszolyog attól, ahova menni kell. És ha ezt látják is önön, azzal sokakat kihív maga ellen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Olyasmiken tépelődik, amin már rég túl kellett volna tennie magát. Fájlalja, hogy a barátságai megkoptak, megromlottak, vagy jelentőségüket vesztették. Vegye figyelembe, hogy nem mindenki tud önnel együtt változni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Alighanem a mai napon jött el az ideje a nagybevásárlásnak. Nem halogathatja tovább, hogy a legszükségesebb dolgokat beszerezze. Készítsen listát, hogy valóban alapos legyen a felkészülésben. Ne hagyja, hogy a látvány megtévessze!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma jó napja lehet. Végre abban a szerepben tetszeleghet, amit mindig is szeretett: a nagylelkű tanácsadó, útmutató vezéregyéniség szerepét öltheti magára. Valóban nem méltatlanul követik. Ez nem csak szerep, de feladat is egyben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem túl jó hírekkel kezdődik a nap: az anyagiakat illetően tudatnak önnel kellemetlen információkat. Kesergés helyett gondolkozzon a megoldásokon. Ha kicsit fülel, épp annyi jó hírt is hallhat, mint rosszat. Járjon utána!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: